6 Eylül 2007 Perşembe

Yakalandınız...

— Sizi en çok sevdiğiniz şarkıyla tevkif ediyorum. Eller yukarı!

Sizi üzen bir insandan öç almak için işlediğiniz ''
hatıra cinayeti'' için aranıyorsunuz. Daha önceden de birkaç güzel dakikayı beton döküp denize göndermişsiniz. Düşüncelerinize mermileri doldurup bir kır çiçeğini konuşmakla tehdit etmişsiniz.

Ve bir bayana benzetme bulabilmek için onca dakikayı acımadan katletmişsiniz. Ölü yelkovan ve akreplerden kitle imha silahı hazırlıyormuşsunuz. Bir cenazeye neden çelenk göndermeyi denemiyorsunuz?

Biraz cesursunuz anlaşılan; masa başında oynanmayan oyunları seçmişsiniz. Güzel anıların döndüğü bir kumarhane işletmişiniz. Ve tüm müşterilerinizi öldürüp, anlarını çalıp firar etmişsiniz.

Bir keresinde; telif hakki ödemeden bir şarkıyı bir bayana armağan ettiğiniz söyleniyor. Buna ne diyeceksiniz?

Arkadaşlarınız tarafından; Çorbalar, kahveler, reçeller gibi taşmaya çok meraklı birisi olarak tanınıyorsunuz. Geçmişinizde hiç çatlak kapama operasyonunuz yok. Sadece hayır diyemeyen bir iyilik robotu icat etmişsiniz. Ve halka açık yerlerde insanlara yasadışı yollardan kiralamışsınız.

Laboratuarınızdaki bir kalp, bir beyin, bir çiçek iki aşk mektubu, bir Süpermen kostümü, hiç sayfaları aralanmamış kendini dinleme mecmuası, birde beyninizin gümrüklerinden kaçak geçen birkaç düşüncenin kayıtları kriminal’e gönderildi..

Konuşurken dikkat edin, söylediklerinizin size delil teşkil edileceği yerdesiniz. Kaçmaya çalışırsanız arkanızdan anılarınızı serbest bırakacağız. elbet bir yerde gücünüz tükenip kendinizi teslim edeceksiniz.

Çok amatörsünüz. Parmak iziniz bir bayanın kalbinde bırakmışsınız. Ölmesinin sebebi ise kalbin size ait olduğunu ispatlamak için kalbi size göstermek istemesiymiş. Ona inansaydınız yaşıyor olacaktı.

En sonda üstünüze astığınız ''
taşındım 100 metre ilerdeyim'' tabelasıyla kaçak hayal kahvesi işletirken yakalanmışsınız. İnsanları hayallerindeki kahvede buluşturuyormuşsunuz.

Bu arada, yerinizi; yürürken arkanızda bıraktığınız gözyaşlarınızı takip ederek bulduk. Tahminimce; sizi buradan götürdükten sonrada o yaşları takip eden insanlar sizinle aynı sonu paylaşacaklar. Çok üzgünüm.

Önden buyurun…

 

Yazan: osman

 

Hiç yorum yok: